"Πιστεύουμε ότι η εποχή του βιβλίου δεν έχει περάσει, αλλά ξεκινάει τώρα από την αρχή με ένα τρόπο δυναμικό, δημιουργικό και δραστήριο."

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Workshop για Εκπαιδευτικούς

Γεια σας φίλοι μας! Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, η νέα χρονιά για τους Βιβλιοταξιδευτές της Ευρώπης σκοπεύουμε να ξεκινήσει πολύ δυναμικά, και προπάντων δημιουργικά!! Έτσι, λοιπόν, αρχίζουμε τις δράσεις μας με ένα Workshop που απευθύνεται αποκλειστικά σε...μεγάλα παιδιά, και μάλιστα Εκπαιδευτικούς, στους οποίους άρεσε η όλη ιδέα και δράση μας και θα ήθελαν να συνεισφέρουν και αυτοί στην Ομάδα Βιβλίου τη νέα αυτή χρονιά! 


Το Workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ. στο 9ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (στο Κάστρο), και η συμμετοχή σε αυτό είναι -φυσικά- ΔΩΡΕΑΝ. Η διάρκεια υπολογίζουμε να είναι περίπου στη μιάμιση ώρα, όσο δηλαδή διαρκούν και οι συναντήσεις μας με τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια του Workshop, οι εκπαιδευτές που θα συμμετέχουν θα γίνουν και πάλι παιδιά, γνωρίζοντας βιωματικά τον τρόπο που λειτουργεί μία Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης. Για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, καθώς και για λόγους ευελιξίας και καλύτερης οργάνωσης, οι διαθέσιμες θέσεις για το Workshop είναι 25. Έτσι, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο ακόλουθο email:


αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ΑΔΤ, σχολική μονάδα στην οποία υπηρετείτε, ειδικότητα / κλάδο, αριθμό ετών προϋπηρεσίας σε τυπική και μη-τυπική εκπαίδευση.

Εναλλακτικά, κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε μία Google Form με τα στοιχεία σας.


2 σχόλια:

  1. Κι εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Θα μουλιάσω το δίκτυο από το κλάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :-) Ως επίτιμο πλέον μέλος της Ομάδας μας, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις όποτε θέλεις! Οι γνώσεις σου και οι εμπειρίες σου στην προσπάθεια μας, είναι πάντοτε πολύτιμες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή